fp4Kontakt os:

NYT! Efter Kickoff om flere ind i fællesskaber: Vi mødes igen!

Synes du også, at alle skal have mulighed for at være en del af et fællesskab? - og vil du være til at få det til at ske?kickoff

Det spørgsmål sendte vi ud i verden, da vi i januar invitererede foreninger, fællesskaber, embedsmænd, borgere, politikere mv. ind til et kick-off møde i fællesskabets tegn.Mødet markerede en ny periode i Frivilligcenter Slagelse, hvor vi i endnu højere grad får mulighed for at understøtte lokale fællesskaber.

Vi er langt om længe klar med nye datoer for vores møder til arbejdsgrupperne, der blev dannet i forbindelse med arrangementet i januar. Corona-nedlukningen har forsinket vores processer lidt, men temaet om at få 'Flere ind i fællesskaber' er mere aktuelt end nogensinde.

Pt har vi planlagt 4 temaer:
- Tema 3 'Borgeren mangler viden om tilbud' - 22. oktober kl. 16:00-18:00 på Slagelse Bibliotek, Lokale 2.
https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/20/

- Tema 4 'Manglende fysiske rammer til fællesskaber' - 6. oktober kl. 16:00-18:00 i Festsalen hos Aktivitetscenter Teglværksparken, Korsør.
https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/21/

- Tema 5 'Manglende viden om hinandens tilbud' - 8. oktober kl. 14:00-16:00 på Slagelse Bibliotek, Stor sal.
https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/22/

- Tema 6 & 8 'Den gode modtagelse af meget sårbare + manglende rummelighed' - 20. oktober kl. 16:00-18:00 i Slagelse (Lokalitet følger...).
https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/23/

Vi har nulstillet alle tilmeldte fra sidst, så I må meget gerne gå ind og tilmelde jer på ovenstående links for de relevante møder.

Møderne er åbne for alle interesserede, så I må hjertens gerne sende links til arrangementerne videre til relevante deltagere, da vi gerne ser, at så mange som muligt får mulighed for at deltage.

Vi er selvfølgelig opmærksomme på COVID-19 regler og tager alle nødvendige hensyn - og krydser fingre for at det ikke bliver aktuelt med aflysninger.

Er man forhindret i at deltage i ovenstående møder, men stadig gerne vil være en del af processen, er man velkommen til at skrive til os i Frivilligcentret.

Gnisten og energien om at få flere ind i fællesskabet, som samlede os alle tilbage i januar, håber vi, at I vil hjælpe os med at genskabe.

På baggrund af det har vi udarbejdet et katalog, som du kan bruge til at få et overblik over de barriere og potentielle løsningsforslag, som deltagerne i fællesskab fandt frem til i løbet af aftenen.

Hent opdateret katalog her

Har du spørgsmål?
Kontakt os endelig på telefon 51 40 90 73 / 20 29 89 04 eller på mail: info@frivillig-slagelse.dk, hvis du har spørgsmål.