fp4Kontakt os:

Arrangementer og kurser

Vi afholder løbende forskellige arrangementer, kurser og foredrag for at synliggøre det frivillige arbejde og for at skabe bedre netværk og videndeling på tværs af foreningerne.

Som frivillig i sociale foreninger har du også mulighed for at deltage i kurser og fyraftensmøder arrangeret af Center for frivlligt socialt arbejde. Se de aktuelle kurser - [klik her].

Arrangementer kurser og workshops 2

Herunder kan du se de kommende arrangementer og kurser, som afholdes af Frivilligcenter Slagelse. Du kan altid holde dig opdateret på nemtilmeld på: https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/

--------------------------------------------------------------------------------

14/9: Mød os på SUK-festivalen

Bredahlsgade, 4200 Slagelse - kl. 9:00 til 14:00

Igen i år deltager Frivilligcentret og FriRUM med Fællesskabsbussen på Slagelse Uddannelses- og Karrierefestival (SUK). Festivalen sætter fokus på fremtidsmulighederne for unge i hele Vestsjælland. Vi er der fordi, vi tror på, at et fokus på fællesskaber og frivillighed er super vigtigt i et ungdomsliv. Er du på pladsen, så kom og besøg os i RØD ZONE. Du kan fx høre meget mere om vores ungeprojekt 'Fællesskabsalliancen', om 'Socialkompas' og alt det andet vi er optaget af.

--------------------------------------------------------------------------------

29/9: Frivillig Fredag i Fællesskabsbussen

Nytorv, 4200 Slagelse Kl. 16:00 til 22:00

Fællesskabsbussen er din rullende guide til lokale fællesskaber. Når bussen svinger ind på pladsen under Sct. Michael Nat og slår dørene op, kan du træde ind og blive klogere på alle de spændende muligheder, der er i foreningslivet – og prøve kræfter med fællesskaber i praksis. I bussen kan du møde medarbejdere og frivillige fra Frivilligcenter Slagelse, FriRUM Lab, Fællesskabsalliancen, lokale foreninger og andre frivillige initiativer.

-------------------------------------------------------------------------------- 

10/10: Verdens Mentale Sundhedsdag med Frivilligcenter Slagelse

Frivilligcenter Slagelse, Skovsøgade 10, Slagelse kl. 10:00 til 13:00

Gennem aktiviteter, fællesskab og samtaler ønsker vi at styrke og sætte fokus på den mentale sundhed. Frivilligcenter Slagelse vil sammen med "Sammen til nye fællesskaber-grupperne" arrangere en fælles gåtur og aktiviteter i anledning af Verdens Mentale Sundhedsdag. Alle er velkommen.
Læs mere og tilmeld dig her: https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/79/

-------------------------------------------------------------------------------- 

10/10: Interesse-møde vedr. opstart af netværk for aktører med fokus på integration, flygtninge og indvandrere

Frivilligcenter Slagelse, Skovsøgade 10, Slagelse kl. 17:00 til 19:00.

Kom til interesse-møde, hvor vi sammen undersøger interessen for etableringen af et nyt lokalt netværk, der bringer foreninger og aktører sammen, der har fokus på integration, flygtninge og indvandrere.
Læs mere og tilmeld dig her: https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/78/