fp4Kontakt os:

Praktisk information

Frivilligcentret tilbyder en række kerneydelser, der primært retter sig mod de lokale frivillige sociale foreninger og grupper. Vi er sat i verden for at gøre det nemmere at være forening. Derfor tilbyder vi at hjælpe foreninger med forskellige services, rådgivning, praktiske udfordringer og synliggørelse. Som en del af vores foreningsservice tilbyder vi vores foreningsmedlemmer gratis lån af vores lokaler til møde- og kursusaktiviteter. I vores store mødelokale er der plads til ca. 12 personer. Indenfor åbningstiden udlåner vi også vores lille kontor som også kan benyttes til samtaler med op til 3 personer.  Der er tekøkken og toilet i tilknytning til lokalerne.

Lån af vores mødelokale:
Som bruger af vores mødelokale m.v. skal du/din forening således være medlem af Frivilligcentret. Vil du læse mere om medlemskab? [Klik her].

Booking af mødelokale:
Alle aftaler om lån skal aftales med Frivilligcentrets administration.
Det er muligt at aftale lån af lokaler både i eftermiddag- og aftentimer på hverdage og hele dagen i weekender, såfremt lokalerne ikke er brug til vores egne aktiviteter.
Der kan som udganspunkt ikke lånes lokaler i juli samt mellem jul og nytår.

Nøgleudlevering- og aflevering
Nøgler udleveres sammen med en tjekliste efter aftale med Centrets medarbejdere. Ved udlevering af nøglen udfyldes en nøglekvittering med angivelse af forening, lånedato og kontaktperson.

Efter brug låses alle døre ind til Centrets lokaler. Nøgle og udfyldt tjekliste afleveres personligt i Frivilligcentret i dagene efter et udlån. Hvis der mod forventningen skulle blive ødelagt inventar, mistet en nøgle eller lign. i forbindelse med et møde, så er låneren ansvarlig for at erstatte det ødelagte/bortkomne.

Reservation af AV-udstyr mm.
Der er mulighed for at låne en projektor i forbindelse med lån af mødelokalet. Aftaler om lån af udstyr aftales når du booker dit møde.

Køkkenfaciliteter:
Der er et the-køkken i forbindelse med mødelokalet. Her er det muligt at lave kaffe/the. Kaffe/the, sukker og pulverfløde findes i køkkenskabet og er til fri afbenyttelse i forbindelse med lokalelån.
Der forfindes service, bestik m.v. til ca. 20 personer.
Der er ikke mulighed for at tilberede/varme mad, men det er selvfølgelig i orden selv at medbringe mad til jeres møde.
Brugt service stilles i opvaskemaskinen. Opvaskemaskinen startes hvis fuld - og tømmes hvis muligt.

Rengøring/oprydning:
Vi forventer at lokalerne efterlades rene og pæne efter brug. Det betyder:
- alle borde tørres af
- skald smides i affaldcontaineren der står til højre for indgangen til bygningen
- tommer flasker mv tages med
- lokalerne støvsuges efter behov - støvsuger, gulvspand mv findes i gangen ml. indgangen og køkkenet.

Du kan findes al information om lokalelån samlet i en folder du kan finde her som pdf [klik her].